Joitakin päiviä sitten ompelin Iinalle oman koristetyynyn. Vähän sekasikiö siitä tuli, kun on erilaisia kankaita ja vielä pitsiäkiän piti tunkea siihen. Mutta Iina on kyllä tykännyt.

1801489.jpg

Pupu tai kissa, kumpihan se liehee, on jäljennetty Iinan piirustuksen mukaan. Iina oli vähän pahoillaan, kun huomasi, että siltä puuttuu kädet.

1801485.jpg

Sitten tämän päivän tuotoksiin. Ostin kesällä Prismasta kangaskassin, joka ei sitten miellyttänytkään. Olen sitä käyttänyt, mutta tuo vaalea kangas ei ole kovin mieluinen. Oikeastaan aika yöks tuo kangas nyt kun kuvasta katsoo :)

1801491.jpg

Tänään sitten tuunasin kassia isän ja äidin vanhoista verhoista. Ensin irroitin vuoresta vetoketjun, jotta voin ommella sen uuden kassin vuoreen. Hölmö minä! Vasta vetoketjun irrotettua hoksasin, että entisen kassin vuoren voi ommella uuteen kassiin. Vuoren ompelu uuteen kassiin onnistui mainiostai, nyt pitää vielä käsin ommella vetoketju samaan paikkaan, josta sen irroitin...

1801492.jpg

Nyt tuo kassi on paaaaljon mieluisampi.

Ompelin myös nukelle kahdet housut ja hellehatun Suuren Käsityön kaavoilla. Harmi kun tuossa kuvassa ei näy tuo haun ihana turkoosi kangas. Pitää etsiä paidan kaavat niin voisi tehdä yläosia.

1801523.jpg