Tässä ensimmäinen käsipyyhe, johon tein reunapitsit. Kuva tulee vasta nyt sen takia, että annoin sen äidille synttärilahjaksi. Eihän kuvaa voinut paljastaa etukäteen.

1621302.jpg

Ja tässä tuoreimmat. Ruskeapitsinen on kooltaan lähinnä leivinliina, vihreä pienempi käsipyyhkeeksi sopiva.

1743615.jpg

Seuraavaa juttua olen värkännyt kahtena päivänä ja nyt se jää kesken. Malli on Virkattua -kirjasta ja pinta on tosi kaunis ja mielenkiintoinen. Otin kaapista kaksi lankaa, jotka sitten tehdessä alkoivat tuntua supertylsiltä. Tästä piti tulla koristetyyny, mutta pylväillä virkattu verkko "kutistui" jonkin verran kun ketjusilmukoista virkattu nauha pujoteltiin siihen. Joten jos tämän olisi tehnyt loppuun asti, olisi tästä tullut pieni tylsän väsinen tyyny jota oli tylsä tehdä. Kai tän saa jättää kesken?

1743581.jpg

Eri väreillä tästä olisi ehkä saattannut tulla vaikka laukku...laitetaan kaapin perukoille ja jatketaan jos inspis iskee. Katriina Leppäsen Virkattua -kirja on muuten tosi hyvä, suosittelen.

Olemme miehen kanssa lähdössä kahdestaan Ylläkselle ja joku tekele pitäisi olla mukana. Jos ei muuten niin automatkoilla on kiva tehdä jotain. Uusimmassa Novitassa oli ihana liivisysteemi, jota vähän mietin.

1743577.jpg

Jaksaiskohan tuo tehdä. Pitää kyllä miettiä, kannattaako mun edes aloittaa :) Kesken on punainen hartiahuivi, jota tein viimeksi hiihtolomalla. Sitäkin huvittaisi taas tehdä pitkästä aikaa. Se on kuitenkin jo ihan hyvässä vaiheessa.